Vyhledej
Královédvorsko > Sport > tanec

Titul Absolutní vítěz BestOfTheBest 2024 pro TS Attitude DKNL

Redakce, / 14.05.2024, Dvůr Králové nad Labem, attitude.kralovedvorsko.cz
Taneční skupina Attitude Dvůr Králové nad Labem se právem může pyšnit neuvěřitelným úspěchem, kterým oslnila taneční scénu v sobotu 11. května 2024. Jejich úspěch na soutěži Best of the Best 2024 v Praze zanechal porotu naprosto ohromenou.

FOTOGALERIE - Neuvěřitelný víkend pro TS Attitude DKNL -získali jsme titul Absolutní vítěz BestOfTheBest 2024


Pátek odstartoval soutěžní víkend pro tanečníky z hlavní věkové kategorie na Czech Dance Tour v Litoměřicích. I přes nepřítomnost dvou tanečnic ve formaci, které se nemohly účastnit, se holky umístily na skvělém 2. místě. 
To však byla pouze předehra k tomu, co nám ještě víkend nabídl.

Sobota patřila vrcholu celého víkendu, kdy holky z hlavní věkové kategorie zazářily na prestižní soutěži Best of the Best v Praze. S mezinárodní porotou se tanečnice dokázaly prosadit v profi lize mezi nejlepšími tanečními školami České republiky. Jejich vystoupení přineslo titul absolutního vítěze celé soutěže Best of the Best 2024 z velké konkurence 78 týmů. Tanečnice z TS Attitude DKNL ukázaly, že se tvrdá práce, oddanost a talent mohou proměnit ve skutečně nezapomenutelné výkony. Jejich úspěch na soutěži Best of the Best 2024 bude ještě dlouho živit naše vzpomínky.

Neděle byla pro členy TS Attitude DKnL také úspěšná. Tančili jsme na pohárové soutěži Destiny Jam v Jičíně, kde nás prezentovalo 5 tanečních složek a v nich 74 našich tanečníků. Mini děti a jejich Veselé Korálky si odnesly zlatou medaili za skvělý výkon, zatímco tým dětí Funkies si odvezl bronzovou medaili. I když ostatní týmy, včetně Light It Up a obou juniorů, se na stupně vítězů nedostaly, jejich úsilí a výkon byly nesporně úctyhodné.

"Je to pro nás obrovský úspěch a potvrzení tvrdé práce, kterou do našich vystoupení vkládáme. Jsme nesmírně pyšní na každého člena našeho týmu a vděční za podporu našich fanoušků," říká vedoucí týmu TS Attitude DKNL.

Pro ty, kteří by si chtěli užít naše krásné choreografie, je připravena dance show pro veřejnost, která se bude konat 31. května 2024 v Hankově domě od 17:00 do 19:00 hodin

Vstupenky jsou k dispozici a rezervace je možná na telefonním čísle 720 201 034.

Lucie Rulf

Další články Taneční skupina Attitude DKnL

 
Vaše komentáře

Přečteno 1153x